Főoldal / Szoláriumkrémek / Australian Gold / Australian Gold Dark Side 250ml
Nyomtatás

Australian Gold

Australian Gold Dark Side 250ml

Értékelés: 0/5

0 hozzászólás

Elérhetőség: üzletben azonnal elvihető
Kézbesítés 2-7 munkanapon belül.

30X Relentlessly Dark bronzosító: DHA és makadámdió tökéletes keveréke, ami egyenletesen fed és fokozatosan felépülő sötét színt biztosít.

Color Alliance keverék: fekete szarvasgomba és fehértea kivonat kiegyensúlyozott keveréke, ami segíti a bőr megtisztulását és feltöltődését.

Selfish Skin Softener: szilikont tartalmaz, amely fokozza a krém eleganciáját, miközben hidratál és puhítja a bőrt a selymes érzetért.

Csábító kendermagolaj: Omega 3 és még hat esszenciális zsírsav optimális egyensúlyával segíti a bőr kondicionálását és hidratálását a ragyogó, fiatalos megjelenésért. További információk a termékről...

10 500 Ft 13 900 Ft - 24%
Australian Gold Dark Side 250ml
  • Akció
  • Csak üzletben!

Ne becsüld le a Sötét Oldalt! A 30X kíméletlenül sötét bronzosító kiaknázza a DHA erejét, a makadámdió olaj egy késleltetett bronzosított színt nyújt. Az elképesztő bőrápoló összetevők egyesítik az erejüket a színszövetség frontján és megerősítik a testvonalakat. Vesd bele magad a kendermagolaj és a bőrpuhító komplex élményébe, amelytől a bőröd bársonyosan puha lesz. Helyesen választottál? Maradsz a fehér oldalon? 

Elérhető csomagolások:

Australian Gold Dark Side 250ml

Australian Gold Dark Side 250ml

  • Akció
  • Csak üzletben!

10 500 Ft 13 900 Ft

üzletben azonnal elvihető

Szeretne információkat kapni a leárazásokról? Íratkozzon fel hírlevelünkre!